Enter your keyword

Accountant voor de medische sector in regio Dendermonde

Beautifully suited for all your web-based needs

✓ Allround accountancykantoor

✓ Professioneel en persoonlijk

✓ Ervaring in diverse sectoren

Als u een accountant zoekt voor uw beroep of organisatie in de medische sector in de omgeving van Dendermonde, dan zit u goed bij accountancykantoor Temmerman. Wij staan klaar voor vennootschappen en eenmanszaken. Onze diensten als accountant voor de medische beroepen vallen daar ook onder. Wij werken ook samen met notarissen, advocaten, verzekeringsmakelaars et cetera om u een volledige en juiste ondersteuning te kunnen bieden.

Op zoek naar een accountant?

0474 97 45 65 Stuur ons een mail

Krijg bijstand van een accountant voor de medische sector in regio Dendermonde

Als accountant in de omgeving van Dendermonde verrichten wij werk voor allerlei beroepen in de medische sector, zoals alle soorten dokters, tandartsen, thuisverpleegkundigen, enzovoort. Of u nu wilt bijgestaan worden voor de fiscale onderwerpen of voor de boekhoudkundige aspecten, als accountant in de medische sector bieden wij u een compleet servicepakket aan. Maar ook voor bedrijven en organisaties in andere sectoren staan wij klaar om onze diensten als accountant aan te bieden. Dus, als u een accountant voor uw vennootschap of eenmanszaak zoekt, dan kunt u ook bij ons terecht.

Ga een samenwerking aan met ons accountancykantoor

Wilt u graag gebruikmaken van onze diensten als accountant in de medische sector in regio Dendermonde? Ga dan een samenwerking met ons gespecialiseerde bedrijf aan. Heeft u vragen over ons werk als accountant voor medische beroepen? Dan kunt u ons contacteren via het e-mailadres saskia@acc-temmerman.be, via het nummer 0474 97 45 65 en via het contactformulier op onze contactpagina. Hierboven kon u al lezen dat wij niet alleen werk uitvoeren als accountant voor medische beroepen, maar ook voor bedrijven in andere sectoren. Alle diensten die wij aanbieden voor uw onderneming kunt verder op onze website raadplegen. Wij kijken alvast uit naar een samenwerking.

Contactformulier










    Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van Accountancy Temmerman.