Enter your keyword

Startersbegeleiding

Startersbegeleiding nabij Dendermonde is de perfecte bijstand die u nodig heeft wanneer u wilt beginnen met een zaak in de ruime omgeving van deze stad. Accountancykantoor Temmerman heeft een uitgebreid aanbod aan diensten waarop u een beroep kunt doen, zoals bijvoorbeeld de dienst ‘starten als zelfstandige in regio Dendermonde’, de dienst ‘administratie BTW’, de dienst ‘eindbalansen en fiscale aangiften’, enzovoort. Hieronder leest u meer over de begeleiding die u van ons krijgt als u wilt starten als zelfstandige in de buurt van Dendermonde.

Startersbegeleiding in regio Dendermonde met een persoonlijke aanpak voorop

Starten als zelfstandige nabij Dendermonde brengt vast heel wat onzekerheden met zich mee. Om u hulp en bijstand te verlenen bij het ondernemen, doen wij aan startersbegeleiding. Daarbij zetten wij een persoonlijke aanpak voorop. Laat u adviseren zodat u een antwoord krijgt op vragen zoals:

  • Start ik in bijberoep of in hoofdberoep?
  • Welke standaardformaliteiten zijn van toepassing?
  • Is een vennootschap interessant voor mij?
  • Wat houd ik eigenlijk netto over?
  • Hoe organiseer ik mijn administratie?
  • Heb ik vergunningen nodig?
  • Is mijn project haalbaar?

De startersbegeleiding die wij geven in de omgeving van Dendermonde houdt ook in dat wij uw oprichtingsplan of financieel plan opstellen en de oprichtingsformaliteiten regelen. Omdat wij een allround accountancykantoor zijn, kunt u niet alleen een beroep doen op ons als u wilt starten als zelfstandige in regio Dendermonde en startersbegeleiding nodig heeft. U kunt ons ook inschakelen indien u bijvoorbeeld nood heeft aan een accountant voor uw eenmanszaak of vennootschap.

Neem contact met ons op om een samenwerking aan te gaan

Wilt u graag begeleiding krijgen als startende zelfstandige in regio Dendermonde? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt ons bereiken via het e-mailadres saskia@acc-temmerman.be, via het nummer 0474 97 45 65 en via het contactformulier op onze contactpagina. Bekijk zeker ons volledige overzicht aan diensten om een idee te krijgen van wat wij nog allemaal voor u kunnen betekenen (in de toekomst).