Enter your keyword

Overstappen van eenmanszaak naar BV

Beautifully suited for all your web-based needs

✓ Allround accountancykantoor

✓ Professioneel en persoonlijk

✓ Ervaring in diverse sectoren

Wilt u overstappen van een eenmanszaak naar de vennootschapsvorm BV? Dan kunt u vast wat hulp  gebruiken. Accountancy Temmerman is een accountancykantoor uit Dendermonde. Wij staan bedrijven (vennootschappen en eenmanszaken) bij in onder andere fiscale en boekhoudkundige materies. Maar wij helpen u ook graag verder als u wilt overstappen van een eenmanszaak naar de vennootschapsvorm BV.

Op zoek naar een accountant?

0474 97 45 65 Stuur ons een mail

Laat u bijstaan bij het overstappen van een eenmanszaak naar een BV

U kent ongetwijfeld enkele voordelen van een BV als u wilt overstappen van een eenmanszaak naar de vennootschapsvorm BV. Toch geven we hier nog een kort en handig overzicht van enkele verschillen met een eenmanszaak:

  1. Als u een BV heeft, dan bent u niet of beperkt persoonlijk aansprakelijk. Als u een eenmanszaak heeft, dan bent u wel aansprakelijk.
  2. Als u een eenmanszaak heeft, dan draagt u de financiële risico’s zelf. Die risico’s zijn beperkter als u een BV heeft.
  3. Bij een eenmanszaak worden de inkomsten van uw bedrijf belast via uw personenbelasting. Dat is niet zo als u een BV heeft.

Goed om te weten is dat er ook heel wat voordelen zijn aan het hebben van een eenmanszaak. Het is vooral belangrijk dat u een goede afweging maakt vooraleer u beslist om over te stappen van een eenmanszaak naar de vennootschapsvorm BV of dat u uw eenmanszaak houdt. Naast de hulp bij een overstap, staan wij ook aan de zijde van onze klanten als zij een beroep willen doen op een tax-on-web accountant of advies over de boekhouding wensen.

Mail of bel ons als u onze hulp kunt gebruiken

Als u hulp wenst van ons accountancykantoor voor het overstappen van een eenmanszaak naar een BV, dan kunt u ons altijd mailen via saskia@acc-temmerman.be, bellen via 0474 97 45 65 of het contactformulier op onze contactpagina invullen. Meer informatie over onze andere diensten vindt u verder op onze website.

Contactformulier


    Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van Accountancy Temmerman.